8 ore peste program

8 HOURS OVERTIME FOR A GOOD CAUSE

8 hours overtime for a good cause / 8 ore peste program pentru o cauză bună este un eveniment internațional în care profesioniști din diverse domenii rezolvă probleme ale organizațiilor non-profit, într-o seară de lucru peste program.

Evenimentul este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care necesită suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, le cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională.

CONCEPTUL PROGRAMULUI 8-I

Majoritatea angajaților își doresc să fie stimulați intelectual mai departe de responsabilitățile profesionale zilnice. Oportunitățile de voluntariat în care profesioniștii pot dona nu numai timpul lor, ci și din experiența și cunoștințele lor profesionale sunt experiențe puternice care oferă sentimente de împlinire și contribuție altruistă.

ISTORIC PROGRAM

Când angajații sunt implicați în activități de voluntariat cu impact sunt cu 78% mai puțin stresați, cu 76% mai sănătoși și sunt mai motivați la locul de muncă.

Voluntariatul profesionist aduce beneficii majore și organizațiilor non-profit care necesităconsultanță de specialitate în varii domenii, dar care, de cele mai multe ori, din motive financiare, nu este accesibilă, drept urmare dezvoltarea pe termen scurt și mediu poate fi afectată.

8 ore peste program pentru o cauză bună este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care necesită suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, le cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare – experiența profesională.

La finalul celor 8 ore ne dorim ca organizațiile să își fi găsit o soluție viabilă și realistă la problema prezentată către soluționare. Ne dorim ca rezultatul să fie ceva palpabil și care poate fi implementat și asumat de către organizație începând cu următoarea zi de lucru.

Mai departe de acest obiectiv practic, ne dorim ca experiența în sine să fie una pozitivă și complexă; iar în urma participării la 8 ore peste program pentru o cauză bună atât voluntarii profesioniști, cât și reprezentanții ONG să fi relaționat cu plăcere și să își dorească să continue să susțină cauzele din comunitatea locală.

ORGANIZATII

Sunteți o organizație nonprofit și aveți o problemă căreia nu-i dați de cap? Aveți nevoie de ajutorul unor profesioniști? Vă invităm să vă inscrieti proiectul pentru a primi 8 ore de consultanță gratuită!

vrei sa fii voluntar

Ești un profesionist dornic să ajute? Îți mulțumim că dorești să contribui la soluționarea problemelor organizațiilor non-profit din Galați. Înscie-te la newsletterul nostru pentru a te ține la curent cu informații despre eveniment.

vrei sa fii partener

Pentru un eveniment reușit avem nevoie de ajutor din partea unor parteneri. Dacă vrei să fii sponsor, partener media, sau crezi că poți susține evenimentul în orice fel ne-am bucura să ne întâlnim! Contacteaza-ne!
2016/03/25 19:00:00