SEMIMARATON

This Campaign has ended. No more donations can be made.

Cristi Onofrei luând startul la Semimaraton Galati Ed.II - 2015

SEMIMARATON

SEMIMARATON ed. III Galați 2016

Cea de-a treia ediție a Semimaratonului Galați se va desfășura duminică, 11 septembrie, începând cu ora 9,00. Evenimentul este o platform de atragere de fonduri pentru comunitatea local.

Participanții pot alege una dintre cele patru probe: semimaraton (21 km), ștafetă formată din trei alergători (3 x 7 km), fiecare parcurgând câte o tură de traseu, cros (7 km) și cursa populară (3,5 km). Taxele de participare sunt urmtoarele: 70 de lei pentru semimaraton, 50 de lei pentru fiecare membru din echipele de ștafet, tot 50 de lei pentru cros și 30 de lei pentru cursa populară. Startul curselor de semimaraton (ora 9,00), ștafetă (9,30) și cros (10,00) se va face din zona Spicul, de la ”Fata pe valuri” (popular cunoscut ca „Nesplata”), traseul fiind, ca și în edițiile trecute: Strada Navelor, Strada Portului, Bulevardul Marii Uniri, urcare pe Strada Prelungirea George Cobuc (până la Distrigaz), revenire pe Bd. Marii Uniri, continuarea pe Faleza superioară până la parcarea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii și retur, sosirea fiind tot la Spicul.

Susține și tu organizarea evenimentului cu o donație.

SHARING IS CARING

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *