Cercul de Donatori

CERCUL DE DONATORI

CE ESTE CERCUL DE DONATORI?

Apărut în urmă cu câțiva ani într-un orășel din Marea Britanie și preluat apoi de societăți din lumea întreagă, Cercul de Donatori este un mecanism de strângere de fonduri din comunitate, pentru comunitate. Cercul de Donatori aduce față în față, în cadrul unor evenimente filantropice prietenoase, cauze / proiecte / organizații de caritate și potențiali donatori.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Proiectele / ideile de proiect vor fi prezentate de beneficiari sub forma unui pitch în șase minute, urmate de alte șase minute de întrebări și răspunsuri în cadrul evenimentului de strângere de fonduri.

Donatorii, persoane fizice și reprezentanți ai unor companii, demonstrează că schimbarea se poate produce și colectiv, într-o seară în care împreună  își pun resursele pentru proiecte în care cred și îi inspiră și pe alții că se poate! Donatorii  vor susține financiar proiectele în cadrul unei sesiuni de anunțare a angajamentelor de plată. Sumele pot fi achitate integral sau în tranșe.

CERCUL DE DONATORI LA GALAȚI

ISTORIC

Primul eveniment de strângere de fonduri al Cercului de Donatori Galați s-a desfășura pe 22 ianuarie 2015 la Casa Serfioti (Ethos Caffe) din strada Domnească, numărul 52. Alegerea Casei Serfioti nu a fost întâmplătoare. Vila i-a aparținut cândva Doctorului Aristide Serfioti, fondatorul Spitalului de Psihiatrie din Galați, un prieten al Familiei Cuza și mare filantrop al vremii.

Evenimentele Cercului de donatori nu sunt publice, ci pe bază de invitații. Toți cei interesați să participe la evenimentele viitoare sunt invitați să scrie pe adresa info@fundatiacomunitaragalati.ro

DONEAZĂ

Vino la eveniment, ascultă prezentarea proiectelor și donează pentru unul sau mai  multe proiecte care te-au convins.

MEMBRU CDG

Participă la cel puțin un eveniment al Cercului de Donatori Galați (CDG) și vei fi invitat și încurajat să aderi la CDG. Această înseamnă că vei face parte din lista/tabloul grupului de inițiativă al acestui concept, vei luă parte la decizii și te vei putea implica în organizarea evenimentelor viitoare.

PROMOVEAZĂ

Dacă ai o idee care merită să fie sprijinită de comunitate și este în beneficiul acesteia, te încurajăm să ne-o prezentați pe e-mail, la adresa info@fundatiacomunitaragalati.ro, și poate că se va regăsi pe agenda următoarei întâlniri a donatorilor gălățeni