Fundațile comunitare pregătesc o seară de lucru peste program pentru profesioniști voluntari

„8 hours overtime for a good cause este un eveniment internațional în care profesioniști din diverse domenii rezolvă probleme ale organizațiilor non-profit, într-o seară de lucru peste program. În acest an, evenimentul este organizat concomitent de fundațiile comunitare a mai multor orașe din țară. Fundațile comunitare lansează un apel de proiecte pentru organizațiile non-profit care au nevoie de voluntari locali, profesioniști din diferite domenii. Apelul național de proiecte are loc în perioada 22 ianuarie – 5 februarie. Selecția organizațiilor va fi făcută de jurii independente din fiecare oraș, iar organizațiile câștigătoare vor fi anunțate până la finele lunii  februarie. Evenimentul, aflat la a treia ediție în România, are loc pe 18 martie, după 7 seara.

8 hours overtime for a good cause este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care necesită consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor și ceea ce au mai de valoare – experiența profesională. Echipele de voluntari pot fi specialiști în  marketing, comunicare, vânzări, juridic, IT sau management.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe http://fundatiacomunitaragalati.ro/8-ore-peste-program/ și www.galati.8-i.ro