Se caută voluntari pentru LEMONAID

Fundația Comunitară Galați organizează în perioada 23-26 iunie 2016 festivalul limonadei LemonAID, un eveniment ce are menirea de a strange fonduri pentru 4 centre de zi din județul Galați: Centrul de zi pentru copii „Sf. Spiridon”, Centrul comunitar „La vale”, Centrul multifuncțional de servicii sociale „Speranța”, Centrul de zi pentru copii ce provin din familii defavorizate Nicorești.

Evenimentul caritabil presupune vanzarea de limonada in 3 locații cu trafic pietonal intens, Faleza inferioară, în fața restaurantului SummerTime și în Țiglina 1, la Cafe Bar Noemyy. Concentratul pentru limonada va fi realizat in bucataria acestora, voluntarii urmand a-l vinde la standurile amplasate în fata celor 3 restaurante.

De asemenea, ne propunem să realizăm și un mini-studio foto pentru donatori, pozele și clipurile video urmand a fi încarcate pe pagina oficiala de facebook a Fundației Comunitare Galați (www.facebook.com/FundatiaComunitaraGalati/).

Aplică acum:

1. Voluntarii implicați în vânzarea limonadei:
– prepară limonada prin amestecarea concentratului cu apa și gheața
– refac stocul de concentrat, gheață, apa, pahare și paie cand e necesar (toate produsele se vor gasi in magaziile restaurantelor)
– vand limonada

2. Voluntarii implicați în promovarea evenimentului:
– distribuie flyere în zona celor 3 locații și atragerea trecatorilor la stand
– informează donatorii despre proiectele desfasurate de fundație
– ajută colegii de la vanzare sau de la standul foto daca e necesar

3. Voluntarii de la standul foto:
– fotografiază donatorii, iau cadre generale si instantanee
– informează donatorii că pozele vor fi publicate pe pagina de facebook a fundației