8 ore peste program

În fiecare an, de 6 ani, în centrul Galațiului se aleargă pentru ”mai bine”. Participanții aleargă pentru propria stare de bine, dar și pentru a strânge donații care să aducă șansă și speranță celor mai puțin norocoși decât ei.

Peste 30 de experți voluntari și-au donat priceperea pentru binele comun al Galațiului în ediția a III-a „8 ore peste program”. Evenimentul a fost o reușită a faptelor bune, în cifre și implicare, organizat de Fundația Comunitară Galați și Clubul OpenHub, cu susținerea mai multor antreprenori locali și a zeci de voluntari.

Pe scurt „8 ore peste program pentru o cauză bună” a însemnat: 8 cauze, 8 soluții, 35 de voluntari, 280 de ore de muncă – o noapte albă a faptelor bune, din 29 noiembrie 2018, până în zori.

Concret, în rezultate s-a obținut:

1. Asociația United Cristian Aid Bunul Samaritean – website și pliant de prezentare organizație
2. Asociația Pacienților din Galați– strategie campanie de informare și prevenție HIV
3. Asociația Zâmbet de copil Galați– logo și website
4. Asociația Persoanelor cu Handicap ”Sporting Club„ Galați– website
5. Asociația “Se Poate și Altfel” – Prosalvita– Strategie de marketing
6. Education & Support Sphere– website
7. YMTS – Youth Movement for Tomorrow’s Society– strategie de marketing
8. Fundația Comunitară Galați – strategie comunicare online.

Dincolo de rezultatele concrete, “8 ore peste program”  este despre spirit de echipă și despre Galați. Relațiile care s-au creat între voluntari și organizații – sunt motorul principal al unei nopți transformative care exersează profesionalismul, generozitatea și încrederea în celalalt.