8 ORE PESTE PROGRAM

O DATĂ PE AN, ZECI DE PROFESIONIŞTI DIN GALAȚI ÎŞI DONEAZĂ TIMPUL ȘI PRICEPEREA PENTRU A AJUTA O CAUZĂ COMUNITARĂ, ÎN NOAPTEA ALBĂ A FAPTELOR BUNE – „8 ORE PESTE PROGRAM”

Misiunea ONG-urilor și a grupurilor de inițiativă este de a ajuta comunitatea acolo unde este mai mare nevoie de ele. Uneori însă din motive de buget sau expertiză la nivelul echipelor interne impactul este mai mic decât cel dorit. Alteori accesul la specialiști și experți pentru problematicile cu care se confruntă este greu de obtinut sau ”off the buget”. Astfel scad șansele organizațiilor/grupurilor să crească și să intervină acolo unde este mai mare nevoie de ele.

8 ore peste program

8 ore peste program răspunde acestor nevoi de expertiză. Pe parcursul unei nopți albe de lucru susținut, într-o echipă formată din voluntari profesioniști din diverse domenii: IT, web design, graphic design, organizare evenimente, marketing și comunicare ce activează ca freelanceri sau ca angajați caută și găsesc cele mai bune soluții pentru problema pe care o doresc rezolvată.

Fundația Comunitară Galați împreună cu OPENHUB organizează pentru a 5-a oară, evenimentul „8 ore peste program pentru o cauză bună” (8-i). Pe 24 noiembrie 2022, între 18:00 și 02:00. ONG-uri, grupuri de inițiativă și voluntari cu experiență profesională vor lucra timp de opt ore pentru a găsi soluții la problemele identificate de organizațiile înscrise. Evenimentul va avea loc la sediul sediul Thecon: Strada Lalelelor, nr. 10, Galați 800261.

Detalii depre ediția curentă puteți afla aici : 8 ore peste program pentru o cauză bună

8 ORE PESTE PROGRAM ÎN CIFRE

EDIȚII

PROIECTE

VOLUNTARI

MESAJE DESPRE „8 ORE PESTE PROGRAM PENTRU O CAUZA BUNA”

Nu a contat nici oboseala, nici provocările lucrului de o noapte într-o echipă nouă, nici mai-puțin-ca-perfectul organizării. Perfectă a fost dorința de a contribui și lucrul dus până în zori de zi, pentru a face o diferență.

Andreea Alexandrov, Echipa FCG

A fost ca de Revelionul faptelor bune. Ne-am simțit grozav, acum avem website și e întotdeauna o mare uimire să vedem cât de mare este puterea lui împreună

Simona Pascal, Prieteni pentru Galați

A fost mult networking, ceea ce m-a încântat, feedback-ul a fost pozitiv, și personal mă bucur că am avut ocazia să cunosc oameni noi.

Bogdan Pana, TheCon

GALERIE FOTO