Află cum să te pregătești pentru STARTUL Semimaraton Galați 2020!

Află cum să te pregătești pentru STARTUL Semimaraton Galați 2020!

Pentru că deja am intrat pe ultima sută de metri și mai e puțin până vom lua startul la #SemimaratonGalați2020, e important să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi în ziua competiției. Află în cele ce urmează cum se va derula ediția din acest an a celui mai important eveniment sportiv și filantropic al Galațiului la care, la fel ca noi, suntem siguri că și tu abia aștepți să participi.

1️⃣START

Dăm startul la ora 07:30 și Semimaraton Galați se încheie oficial la ora 24:00, așadar poți alerga oricând este mai potrivit pentru tine, în acest interval de timp.

2️⃣TRASEU

După cum știi deja, ediția din acest an a semimaratonului este una specială și se derulează în condiții deosebite. Prin urmare, nu vom lua startul și nu vom alerga împreună, ca până acum. Dar ai astfel avantajul că poți alerga pe orice traseu preferi tu, acolo unde ești obișnuit, atât în Galați, cât și oriunde în altă parte, în țară sau în străinătate.

3️⃣MONITORIZARE TRASEU

Având în vedere că nu există start comun și traseu prestabilit, inclusiv partea de monitorizare traseu o vei face tu, după cum preferi. Poți folosi aplicația fitness preferată, cu care ești cel mai familiarizat. Rezultatul cursei se postează pe Facebook alături de #ALERGALATI2020 sau se transmite până pe 23 octombrie, inclusiv, pe adresa info@fundatiacomunitaragalati.ro, cu subiectul mailului #alergalati2020

4️⃣CÂȘTIGĂ PREMII SUPLIMENTARE!

Desigur că și acum am pregătit surprize și premii suplimentare pentru tine. Tot ce trebuie să faci este ca la finalul cursei să postezi pe Facebook un screenshot cu traseul pe care l-ai parcurs, însoțit de hashtagul: #ALERGALATI2020, până pe 23 octombrie

❗Nu uita de hashtagul #ALERGALATI2020 întrucât fără acesta nu te putem identifica și nu vei putea participa la tombola cu premii.

5️⃣ URMĂREȘTE-NE pe Facebook!

În ziua evenimentului, urmărește-ne live pe pagina de Facebook @Semimaratongalati și vezi intervenții de pe teren, cu alergătorii și invitații din studio.

🔴Știm că în prezent de confruntăm cu toții cu un context deosebit ce impune condiții speciale de desfășurare a evenimentului Semimaraton Galați 2020.

Tocmai pentru că avem convingerea că înțelegi importanța și bucuria mișcării și a acestui eveniment, dorim să îți reamintim că suntem responsabili fiecare în parte pentru o cât mai bună desfășurare a lucrurilor. Astfel, pentru sănătatea ta și a tuturor, te rugăm să respecți măsurile de siguranță în vigoare:

👍Păstrează o distanță de cel puțin un metru și jumătate față de ceilalți alergători pe care îi poți întâlni pe traseu.

👍Poartă mască de protecție în zonele unde aceasta este impusă.

👍Nu ieși la alergare dacă prezinți simptome de boală.

Îți mulțumim și te felicităm că ești parte din schimbare, prin mișcare, alături de noi!

✌️Ne vedem la START Semimaraton Galați 2020!

Articol semnat de Laura Cristea

Niciun comentariu

Postează.