DONEAZĂ DIRECT:

DONEAZĂ

Inițiativele au nevoie de susținere materială pentru a prinde putere. Alege inițiativa care te inspiră, sau susține mersul Fundației Comunitare Galați, pe termen lung, printr-o donație individuală.

ALTE MODALITAȚI PRIN CARE NE POȚI SUSȚINE:

blank

APEL DE PROIECTE

𝐀𝐏𝐄𝐋 𝐃𝐄 𝐏𝐑𝐎𝐈𝐄𝐂𝐓𝐄
𝐁𝐮𝐠𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝟒𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢
Apelul trei din cadrul Fondului de Urgență Galați – ”Refugiați în siguranță” este finanțat de Global Fund for Community Foundations .Dorim să adresăm nevoile refugiaților din Ucraina în vederea integrării pașnice și deschise a acestora în comunitatea locală galățeană.
Fundația Comunitară Galați va acorda finanțări nerambursabile sub formă de granturi către organizațiile non-guvernamentale/grupurile de interes interesate să dezvolte proiecte de integrare pentru refugiații ucraineni.
Pot depune cereri de finanțare organizațiile non-guvernamentale/grupurile de interes care implementează proiecte în județul Galați, în perioada 1 septembrie – 20 decembrie 2022.
Finanțăm proiecte care adresează aspecte de integrare pe următoarele arii:
✅️ 1, EDUCAȚIE: integrarea copiilor în programe și activități educaționale, sprijin pentru copii și adulți în învățarea limbii române sau engleze.
✅️ 2, COEZIUNE SOCIALĂ: aducerea împreună a comunității locale și a refugiaților prin programe și activități inițiate de organizații locale.
Înscrierea proiectului se va face prin descărcarea, completarea și transmiterea prin e-mail a următoarelor documente:
1. Cererea de finanțare – Anexa A1*
2. Bugetul Proiectului – Anexa A2*
3. C.V.-ul coordonatorului de proiect și o scrisoare de recomandare pentru acesta.
Documentele pot fi descărcate de aici: https://fundatiacomunitaragalati.ro/refugiati-in…/…
Formularul și anexele împreună cu cv-ul coordonatorului vor fi trimise la adresa de e-mail: info@fundatiacomunitaragalati.ro. În 24h veți primi o confirmare a înregistrării complete a cererii voastre de finanțare.
#construimpunti #conectamcomunitati #fonduldeurgenta #refugiatiinsiguranta
…………………………………………………………………………………………………………..
𝘍𝘶𝘯𝘥𝘢𝘵̦𝘪𝘢 𝘊𝘰𝘮𝘶𝘯𝘪𝘵𝘢𝘳𝘢̆ 𝘎𝘢𝘭𝘢𝘵̦𝘪 𝘷𝘪𝘯𝘦 𝘤𝘶 𝘰 𝘦𝘹𝘱𝘦𝘳𝘪𝘦𝘯𝘵̦𝘢̆ 𝘥𝘦 6 𝘢𝘯𝘪 𝘥𝘢𝘳 𝘴̦𝘪 𝘤𝘶 𝘶𝘯 𝘴𝘶𝘧𝘭𝘶 𝘯𝘰𝘶 𝘪̂𝘯 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘨𝘢̆𝘭𝘢̆𝘵̦𝘦𝘢𝘯𝘢̆, 𝘤𝘢 𝘶𝘯 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘴𝘮 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘪̂𝘯𝘴𝘶𝘧𝘭𝘦𝘵̦𝘦𝘴̦𝘵𝘦 𝘷𝘪𝘢𝘵̦𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘴̦𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘴̦𝘪 𝘧𝘢𝘤𝘦 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘣𝘪𝘭𝘦 𝘴𝘤𝘩𝘪𝘮𝘣𝘢̆𝘳𝘪 𝘪̂𝘯 𝘣𝘪𝘯𝘦 𝘱𝘦 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵𝘦 𝘱𝘢𝘭𝘪𝘦𝘳𝘦. 𝘈𝘥𝘶𝘤𝘦𝘮 𝘪̂𝘮𝘱𝘳𝘦𝘶𝘯𝘢̆ 𝘨𝘢̆𝘭𝘢̆𝘵̦𝘦𝘯𝘪 𝘤𝘶 𝘪𝘯𝘪𝘵̦𝘪𝘢𝘵𝘪𝘷𝘢̆, 𝘳𝘦𝘴𝘶𝘳𝘴𝘦 (𝘧𝘪𝘯𝘢𝘯𝘤𝘪𝘢𝘳𝘦, 𝘥𝘦 𝘵𝘪𝘮𝘱 𝘴𝘢𝘶 𝘤𝘶𝘯𝘰𝘴̦𝘵𝘪𝘯𝘵̦𝘦) 𝘴̦𝘪 𝘱𝘰𝘵𝘦𝘯𝘵̦𝘪𝘢𝘭𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘤𝘳𝘦𝘴̦𝘵𝘦𝘳𝘦 𝘢𝘭 𝘰𝘳𝘢𝘴̦𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘎𝘢𝘭𝘢𝘵̦𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢 𝘤𝘰𝘯𝘦𝘤𝘵𝘢 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘪𝘵𝘢̆𝘵̦𝘪 𝘶𝘯𝘪𝘵𝘦, 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘷𝘦, 𝘪̂𝘯 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘤𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘧𝘪𝘭𝘢𝘯𝘵𝘳𝘰𝘱𝘪𝘤𝘦 𝘥𝘦𝘷𝘪𝘯 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘦𝘷𝘰𝘭𝘶𝘵̦𝘪𝘢 𝘧𝘪𝘳𝘦𝘢𝘴𝘤𝘢̆.
𝘍𝘰𝘯𝘥𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘶𝘳𝘨𝘦𝘯𝘵̦𝘢̆ 𝘎𝘢𝘭𝘢𝘵̦𝘪 – 𝘙𝘦𝘧𝘶𝘨𝘪𝘢𝘵̦𝘪 𝘪̂𝘯 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵̦𝘢̆ 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘶𝘯 𝘳𝘢̆𝘴𝘱𝘶𝘯𝘴 𝘤𝘪𝘷𝘪𝘤 𝘥𝘦 𝘢𝘫𝘶𝘵𝘰𝘳 𝘴̦𝘪 𝘤𝘰𝘦𝘻𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘴𝘰𝘤𝘪𝘢𝘭𝘢̆ 𝘭𝘢 𝘴𝘪𝘵𝘶𝘢𝘵̦𝘪𝘢 𝘮𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘳𝘢̆ 𝘥𝘪𝘯 𝘜𝘤𝘳𝘢𝘪𝘯𝘢. 𝘎𝘢𝘭𝘢𝘵̦𝘪𝘶𝘭 𝘨𝘢̆𝘻𝘥𝘶𝘪𝘦𝘴̦𝘵𝘦 𝘤𝘦𝘭 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘢𝘳𝘦 𝘤𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘥𝘪𝘯 𝘴𝘶𝘥-𝘦𝘴𝘵𝘶𝘭 𝘵̧𝘢̆𝘳𝘪𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢𝘻𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘳𝘦𝘧𝘶𝘨𝘪𝘢𝘵̧𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘶𝘤𝘳𝘢𝘪𝘯𝘦𝘯𝘪.
𝘗𝘳𝘪𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘧𝘰𝘯𝘥 𝘯𝘦-𝘢𝘮 𝘱𝘳𝘰𝘱𝘶𝘴 𝘴𝘢̆ 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐦 𝐩𝐮𝐧𝐭̦𝐢 𝘪̂𝘯𝘵𝘳𝘦 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘪𝘵𝘢̆𝘵̦𝘪 𝘴̦𝘪 𝘴𝘢̆ 𝘨𝘢̆𝘴𝘪𝘮 𝘴𝘰𝘭𝘶𝘵̦𝘪𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘯𝘦𝘷𝘰𝘪𝘭𝘦 𝘶𝘳𝘨𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘥𝘢𝘳 𝘴̦𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘦𝘭𝘦 𝘱𝘦 𝘵𝘦𝘳𝘮𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘶 𝘴̦𝘪 𝘭𝘶𝘯𝘨 𝘢𝘭𝘦 𝘳𝘦𝘧𝘶𝘨𝘪𝘢𝘵̦𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘪𝘯 𝘜𝘤𝘳𝘢𝘪𝘯𝘢.

CAUȚI UN ARTICOL?

CATEGORII