DONEAZĂ DIRECT:

DONEAZĂ

Inițiativele au nevoie de susținere materială pentru a prinde putere. Alege inițiativa care te inspiră, sau susține mersul Fundației Comunitare Galați, pe termen lung, printr-o donație individuală.

DRAGĂ COMUNITATE,

DIFERENȚA DINTRE GALAȚI ȘI GALAȚI-ACASĂ O FAC GĂLĂȚENII.

Vrem ca Fundația Comunitară Galați să fie un reper de implicare și proactivitate. Un organism care te însuflețește și face posibile schimbări în bine pe mai multe paliere. Căutăm mereu să aflăm care îți sunt nevoile și resursele care pot fi mobilizate. Suntem deschiși dialogului cu gălățenii, mediul privat, instituții locale, despre ideile și inițiativele care pot să facă schimbarea să se întâmple pentru tine.

Fundația nu acționează ca un implementator de proiecte, ci ca un mijlocitor. Suntem o punte între cei care vor să facă și cei care pot să facă. Un sfătuitor pentru felul în care generozitatea locală poate aduce cel mai mare impact.

Ne interesează mereu să găsim și să activăm acele resurse și acei lideri de comunitate care sunt parte din soluție pentru provocările tale.

Prin zeci de acțiuni și prin fonduri tematice, prin mobilizarea unui rețele de oameni bine-intenționați și cu inițiativă vrem să te inspirăm și aratăm că „se poate!”.

Cu drag. A ta,

Echipa FCG

DOERS ȘI VIZIONARI

Suntem altfel și înaintăm cu 2 echipe care se susțin în mod complementar ca implicare și abilități.

Avem un board directorial cu experiență variată și o echipă executivă nou alcătuită din vara lui 2018. Suntem 2 părți ale aceleiași inimi care bate pentru locul pe care îl numim deopotrivă ”Acasa”.

CUM LUCRĂM ÎMPREUNĂ PENTRU GALAȚI:

Construim punți-resursă de legătură între gălățeni, ONG-uri, companii, instituții publice.

Susținem “pilonii” din comunitate prin identificarea, formarea și activarea inițiatorilor locali care pot face o diferență.

Încurajăm generozitatea responsabilă și cu impact, punând bazele unei infrastructuri locale a filantropiei.

ECHIPA EXECUTIVĂ

CONSILIUL DIRECTOR

MEMBRI FONDATORI

DELIA-ANDREEA OPREA

Membru Fondator

CRISTI MARIAN OCHIU

Membru Fondator

DORA OCHIU

Membru Fondator

HORIA ZANOPOL

Membru Fondator

RODICA AJDER

Membru Fondator

ADINA VERONICA MITRICĂ

Membru Fondator