CU 3,5% facem bine (și) în numele tău

𝐈̂𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐭̦𝐢 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢 𝐮𝐧 𝐬𝐭𝐫𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐩𝐥𝐮𝐬 𝐜𝐚 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐭𝐚̆𝐮.

O parte din bătrânii voluntari și copiii de la Centrul de zi pentru copii Sfantul Spiridon, Galati

Anul acesta te poți implica fără niciun cost pentru că și în 2021 inimile a două „Generații” bat la unison.

Bătrânii voluntari și copiii de la Centrul de zi pentru copii Sfantul Spiridon, Galati se întâlnesc pe tărâmurile magice ale copilăriei și fac activități împreună: de la realizarea temelor și gătit, până la ateliere de pictură și meșteșugărit. Prin proiectul “Generații”, aducem împreună voluntari seniori singuri, predisupuși la excluziune socială (20 de voluntari, din care 18 sunt cadre didactice pensionate) și (70 de) copiii, care provin din familii defavorizate. Astfel că la centru ei beneficiază de o masă caldă, ajutor didactic, dar și de ocrotirea unui bunic. Ne dorim să le susținem activitățile, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tău!

Scopul Centrului de zi Sfântul Spiridon este de a preveni abandonul școlar în rândul copiilor cu posibilăți materiale reduse.

Servicii oferite în cadrul centrului:

• Serviciul educațional – supraveghere și ajutor la învățat, la efectuarea temelor și numeroase situații de învățare, inclusiv de dezvoltare a deprinderilor de viață independentă.
  • Serviciul de consiliere socială/psihologică – consiliere și sprijin la cerere sau ori de câte ori consideră personalul de specialitate că este în beneficiul copilului și al familiei sale.
  • Serviciul de socializare și petrecere a timpului liber – activități recreative și de socializare, incluzând vizite, pentru a se realiza un echilibru între activitățile de învățare și cele de relaxare și joc
  • Masă caldă
  • Alte tipuri de servicii oferite în funcție de nevoi și posibilități

Număr beneficiari: 70

Număr voluntari seniori: 20

Poți opta pentru redistribuirea sumei până pe 25 Mai 2021.

Completează formularul și eliberează cei 3.5% din captivitatea fiscală!
———————————————————————–

Aceasta 𝐍𝐔 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐞. Este alegerea ta despre cum să fie folosiți o parte din banii pe care i-ai virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în 2020.

În cazul în care nu alegi să susții o cauză anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.

Niciun comentariu

Postează.