DONEAZĂ DIRECT:

DONEAZĂ

Inițiativele au nevoie de susținere materială pentru a prinde putere. Alege inițiativa care te inspiră, sau susține mersul Fundației Comunitare Galați, pe termen lung, printr-o donație individuală.

Cum ne alegem un acoperiș deasupra capului? Alături de un partener de încredere – EXPODOM

Expodom vinde corturi pliabile de mai mulți ani. Au furnizat clienților lor peste 5000 de corturi si pavilioane gradina cu diferite tipuri de structuri. Pe baza acestor experiențe, ei oferă acum o garanție de 5 ani pentru fiecare tip de structură din oferta lor, indiferent dacă sunt pavilioane profesionale sau pavilioane de gradină.

Ei sprijină și organizațiile civile în activitatea lor, dacă corturile lor pot servi ca loc de desfășurare pentru diferitele evenimente caritative. Pavilioanele oferă adăpost pentru târguri de binefacere, ateliere de creație, tabere de vară, iar cu ocazia evenimentelor de sport funcționează ca punct de distribuire a răcoritoarelor pentru participanți. Pentru cei care-și desfășoară activitatea în protecția animalelor, corturile le sunt de ajutor la evenimentele de colectare a donațiilor și a hranei pentru animale.

Este o bucurie să putem fi parteneri cu ei și le mulțumim cu recunoștință!

CAUȚI UN ARTICOL?

CATEGORII