DAMEN, SUPER DONATIE PENTRU GALAȚI-PREGĂTIT

Supereroii companiilor responsabile social nu întârzie să apară. ♥️ Șantierul naval Damen Galați a venit în sprijinul comunității cu o donație de 50.000  euro pentru sectorul medical gălățean.

Donația vine în sprijinul unor nevoi extrem de importante ale spitalelor din Galați și privește achiziționarea unui ventilator mobil în valoare de 106649,47 RON (22.000 Euro) pentru secția ATI a Spitalului Județean “Sf. Apostol Andrei”.

De asemenea, alături de acest ventilator, două aparate EKG vor ajunge la Spitalul de Boli Infecțioase “Sf. Cuvioasă Parascheva”.

Restul sumei cu care Damen sprijină Fundația Comunitară Galați în proiectul “Galați în siguranță” va fi utilizată pentru achiziția de echipamente de protecție pentru personalul medical și dezinfectanți.

Achizițiile urmează să fie efectuate de Fundația Comunitară Galați, prin programul #GalatiInSiguranta, program menit să aducă laolaltă resurse ale comunității în vederea gestionării cât mai eficiente a crizei provocate de Covid-19.

Ce ni se pare nouă fain? Că în această donație nu e vorba doar de 50000 de euro. Este vorba de 50000 de șanse ca noi toți să trecem împreună prin încercările acestor zile.

Iar pentru asta, vă mulțumim de 50000 de ori. Pentru asta și pentru faptul că, asemenea supereroilor adevărați, credeți în bine.

Galați în Siguranță

♥️O zi cu 50.000 de șanse la bine♥️📽️Imagini din povești care salvează vieți!🎥🎉Ieri s-a făcut recepția aparatului de ventilație care a fost donat către "Spitalul județean de urgență Sf.Apostol Andrei din Galați"🏥‼Achiziția acestui instrument atât de necesar pentru secția ATI a fost posibilă doar cu implicarea Șantierului naval Damen care a venit în sprijinul proiectului #GalatiInSiguranta cu suma de 50.000💶. 🙏Din această sumă s-au achiziționat:✅1 aparat de ventilație cu destinația Spitalul județean de urgență "Sf Apostol Andrei"🏥✅2 aparate EKG cu destinația Spitalul clinic de boli infecțioase "Sf. Cuvioasa Parascheva"🏨⚠️Din restul sumei se vor achiziționa echipamente de protecție pentru personalul medical și dezinfectanți. 👨‍⚕️👩‍⚕️🎬Materialul video a fost realizat de KINELINK Mulțumim că ne ajutați să arătăm binele! Te poți implica și TU⤵️www.semimaratongalati.ro/galati-in-siguranta

Publicată de Fundatia Comunitara Galati pe Marţi, 24 martie 2020
Niciun comentariu