DAMEN, SUPER DONATIE PENTRU GALAȚI-PREGĂTIT

DAMEN, SUPER DONATIE PENTRU GALAȚI-PREGĂTIT

Supereroii companiilor responsabile social nu întârzie să apară. ♥️ Șantierul naval Damen Galați a venit în sprijinul comunității cu o donație de 50.000  euro pentru sectorul medical gălățean.

Donația vine în sprijinul unor nevoi extrem de importante ale spitalelor din Galați și privește achiziționarea unui ventilator mobil în valoare de 106649,47 RON (22.000 Euro) pentru secția ATI a Spitalului Județean „Sf. Apostol Andrei”.

De asemenea, alături de acest ventilator, două aparate EKG vor ajunge la Spitalul de Boli Infecțioase „Sf. Cuvioasă Parascheva”.

Restul sumei cu care Damen sprijină Fundația Comunitară Galați în proiectul „Galați în siguranță” va fi utilizată pentru achiziția de echipamente de protecție pentru personalul medical și dezinfectanți.

Achizițiile urmează să fie efectuate de Fundația Comunitară Galați, prin programul #GalatiInSiguranta, program menit să aducă laolaltă resurse ale comunității în vederea gestionării cât mai eficiente a crizei provocate de Covid-19.

Ce ni se pare nouă fain? Că în această donație nu e vorba doar de 50000 de euro. Este vorba de 50000 de șanse ca noi toți să trecem împreună prin încercările acestor zile.

Iar pentru asta, vă mulțumim de 50000 de ori. Pentru asta și pentru faptul că, asemenea supereroilor adevărați, credeți în bine.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.