Despre BANI Și parteneri de Încredere – SoluȚii financiare oferite de Romero

Când vine vorba de bani și toate serviciile care sunt legate de bani, lucrurile devin cât se poate de serioase. De aceea increderea si experiența ne ajută să alegem partenerii cărora le oferim bani sau de la care primim bani.

„Banii fac lumea sa se invarta.” Simtim acest lucru atunci cand ei nu sunt in suma care ne este necesara.

Incredere si experienta

Poate ar trebui sa stii ca Romero este una din firmele cu traditie din oras.  In 1997 a deschis prima casa de schimb valutar si de atunci a crescut, s-a dezvoltat si s-a extins. Astazi sunt 17 puncte Romero impartite in Galati, Bucuresti, Tecuci, Focsani.

Credem ca evolutia vorbeste despre o politica a firmei care a fost favorabila clientilor: accesibilitate, incredere si profesionalism.

Încă de la bun început, Romero și-a propus să ofere soluții financiare pentru toți clienții.  Iar in prezent la Romero poti sa amanetezi aur, argint sau platina, poti sa schimbi valuta sau sa trimiti  si sa primesti bani prin Western Union.

În plus, a adăugat ulterior portofoliului de produse și un magazin cu bijuterii din aur și cu pietre prețioase, Maia Bijou.

Cat despre echipa. Ei sunt asa cum ii vedem: amabili cu clientii, implicati in viata comunitatii locale, mereu atenti la nevoile de pregatire ale echipei.

Aici esti in siguranta

Cum ar fi ca fiecare intalnire pe care o ai cu furnizorul tau sa fie una care sa te faca sa te simti in siguranta? Pentru Romero, inainte de orice este clientul.

Intreaga activitate se bazează pe principiile eticii și ale integrității morale, comunicarea se realizează în permanență într-un climat deschis, de încredere, accesibil și pe înțelesul tuturor iar îmbunătățirea continuă a serviciilor ocupă un loc aparte în relația cu clienții.

Servicii la îndemână ori de câte ori ai nevoie

Si totusi, atunci când vine vorba de bani, îți dorești să ai întotdeauna ceva de câștigat. Tie ce ti-ar placea sa castigi de la furnizorul tau? De la Romero primesti la fiecare tip de tranzactie:

• CURS VALUTAR AVANTAJOS

Dacă schimbi valută des, cardul de reducere Amanet Romero îți oferă negociere la cursul valutar.

·             TRANSFER DE BANI

Cu Western Union trimiți sau primești rapid bani oriunde în țară sau străinătate.

·             ROMERO CUMPĂRĂ AUR, ARGINT, PLATINĂ

Transformă orice obiect din aur, argint sau platină în bani cash. Garantat la Amanet Romero primești prețul corect.

• BANI RAPIZI ȘI SIGURI

În doar cateva minute și cu o garantie în aur împrumuți oricâți bani dorești de la Amanet Romero.

·             COMISIOANE MICI

La Amanet Romero, cu contractul simplu, ai comisioane incepand de la 0.09%

·             CĂȘTIGI TIMP ȘI BANI

Cu un sigur drum la Amanet Romero, obții bani pe loc, schimbi valută și transferi bani oriunde în lume.

• BIJUTERII DIN AUR

Intră în fascinanta lume a bijuteriilor din aur și pietre prețioase. La Maia Bijou găsești bijuterii potrivite pentru orice tip de ocazie sau personalitate.

Și, nu în ultimul rând, Romero știe că o comunitate închegată este locul în care toți ne implicam și, REALIZAM SCHIMBAREA. Romero este în permanență aproape de proiectele cu impact în comunitate și contribuie la dezvoltarea mediuliui local. Și în acest an, urmând tradiția edițiilor precedente, Romero este sponsor la Semimaraton Galați, cel mai important eveniment sportiv și filantropic al Galațiului, contribuind, și de această dată, la schimbarea în bine a orașului.

Articol realizat de Laura Cristea

Niciun comentariu