DONEAZĂ DIRECT:

DONEAZĂ

Inițiativele au nevoie de susținere materială pentru a prinde putere. Alege inițiativa care te inspiră, sau susține mersul Fundației Comunitare Galați, pe termen lung, printr-o donație individuală.

ALTE MODALITAȚI PRIN CARE NE POȚI SUSȚINE:

blank

despre GENERAȚII, pentru generații

Ce vezi când te uiți în ochii bunicilor? Noi vedem acea sclipire de bunătate și iubire care îți încălzește inima chiar și în cele mai geroase zile de iarnă. Vedem înțelepciunea, anii care au trecut, dar care nu și-au pus amprenta asupra acelui zâmbet în spatele căruia se ascund minunate povești de viață.

Poate că mulți dintre noi ne dorim măcar pentru o clipă să o vedem din nou pe bunica cum gătește rețete numai de ea știute și pe bunicul cum meșterește câte ceva. I-am îmbrățișa luându-le mâinile aspre într-ale noastre, fără să ne dăm seama că, cea care ne inundă cu emoție chipul, este realizarea că timpul petrecut alături de ei nu a fost și nu este niciodată suficient. Cât am vrea să ni-i păstrăm alături! Așa bătrâni, dar mai frumoși ca niciodată!

Din nou, anul acesta, inimile a două „Generații” bat la unison. Bătrânii voluntari și copiii de la Centrul de zi pentru copii “Sfântul Spiridon”, Galați se întâlnesc pe tărâmurile magice ale copilăriei și realizeză activități împreună: de la înctocmirea temelor, gătit până la ateliere de pictură și meșteșugărit. Prin proiectul “Generații”, aducem împreună seniorii singuri, predisupuși la excluziune socială și (70 de) copiii, care provin din familii defavorizate. Astfel, la centru, ei beneficiază de o masă caldă și de ocrotirea unui bunic. Ne dorim să le susținem activitățile, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tău!

Închide ochii și gândește-te la o amintire frumoasă cu bunicii tăi. Care este valoarea ei? Probabil neprețuită. Pentru acești copii însă, o amintire de neuitat poate fi donată, așa că te rugăm să te alături cauzei noastre!

Proiectul “Generaţii – Centrul Comunităţii” este finanţat de Fundaţia Regală Margareta a României şi Raiffeisen Bank.

CAUȚI UN ARTICOL?

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

6 aprilie 2023

Proiecte finanțate prin Fondul Științescu 3.2

Ne bucurăm să vă anunțăm că juriul a finalizat evaluarea proiectelor...
15 februarie 2023

Înscrie un proiect la Științescu Galați 3.2 – 78.000 lei disponibili

Fondul Știinţescu este un program național de finanţare pentru iniţiative educaţionale...
13 februarie 2023

Angajăm Asistent de programe

Căutăm om cu drag de comunitate, care să ocupe rolul de...
18 ianuarie 2023

Înscrie un proiect la Semimaraton Galați 2023

Poate cel mai iubit program al Fundației Comunitare Galați, Semimaraton Galați,...