ECHIPA

BOARD - THE VISION MAKERS

Marius Geru

Geru Marius

Președinte Consiliu Director din 16.11.2018 (membru din 2017), manager al unei firme din domeniul IT, web design (TheCon) a înființat un ONG (OpenHub) care este format din mai multe firme de IT din municipiul Galați și organizează evenimente/conferințe în domeniul IT/web design/new media.
Georgiana Camelia Mihailovici

Vicepreședinte în Consiliul Director din 16.11.2018 (membru din 2017), responsabil PR la un grup de firme din municipiul Galați, unele dintre ele cu acționariat mixt (româno-olandez), altele cu acționariat românesc. (OneGym, Preț Fix, Den Breejen etc.).
Adrian Comanescu

Adrian Comănescu

Trezorier din 16.11.2018 (membru Consiliu Director din 2017), Manager Synergetix, firmă ce activează în domeniul IT cu proiecte desfășurate în zona de educație, Manager KINELINK, start-up în domeniul regie și film; experiență în domeniul organizațiilor non-profit (membru fondator în OpenHub și Asociația Papillon).
Delia-Andreea Oprea

Oprea Delia-Andreea

Membru Consiliul Director, ziarist de profesie și manager la www.presagalati.ro, membru în Asociația Femeilor Întreprinzătoare din România Galați, expert proiect și lector universitar doc. Limba Franceza, în cadrul Universității „Dunărea de Jos”, Galați.
Irina Susanu

Membru Consiliu Director (din 2017), antreprenor la o companie de editură în municipiul Tecuci și profesor universitar la Universitatea „Dunărea de Jos”, Galați, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

VOLUNTARI FCG:

• OANA CIUREA – Coordonator Voluntari