Fondul de burse

Prin acest fond ajutăm care pun educaţia pe primul loc deşi vin din contexte socio-familiale cu un plus de încercări. Poveştile lor inspiră. Deși sunt diferite, ceea ce le aduce împreună este atitudinea de “se poate prin şcoală” în ciuda provocărilor de context. E un privilegiu să ajuți tinerii să-și valorifice potențialul și să devină mai mult prin educație. Ei sunt cei care șterg etichetele, depășesc așteptările și înving, aducând un plus și în comunitate.

Ajutorul financiar oferit permite acoperirea unor cheltuieli esențiale pentru continuarea studiilor. Fie că e vorba de achiziții mici precum banii pentru un rucsac, biletele de autobuz, sau de plata chiriei în oraș, toate aceste contribuții sunt adunate din comunitate de la persoane fizice și companii.

Fondul de burse pentru că:

• Educația este baza dezvoltării societății.
  • Avem încredere în potențialul tinerilor de a crește comunitatea gălățeană
  • Știm cât de mult cântărește ”șansa” în poveștile de succes și vrem să dăm Galațiului o șansă cât mai mare prin educație.
  • Poveștile tinerilor bursieri inspiră generațiile viitoare de elevi și dă speranță că ”se poate prin învățătură”.