GALA COMUNITATII EDITIA A II-A

Tragem cortina la cea de-a doua ediție a Galei Comunității Gălățene – un eveniment local dedicat recunoașterii binelui din societatea civilă…

A avut loc cea de-a doua ediție a Galei Comunității Gălățene – un eveniment local dedicat recunoașterii binelui din societatea civilă, organizat de Fundația Comunitară Galați. Gala oferă un context de întâlnire între cei care fac o diferență în comunitate – ONG-uri, voluntari, inițiatori și susținătorii lor, antreprenori locali, lideri de opinie.

Într-o atmosferă de celebrare deschisă întregii comunități, gala a fost găzduită la Teatrul Dramatic și prezentată de actorul Radu Horghidan. Evenimentul a adus recunoaștere celor 90 de nominalizați propuși de gălățeni la 8 categorii și a oferit 13 premii după cum urmează:

• ONG Start bun – Asociația Fantasticii Down
  • ONG Demult pe drum – Ajutați-l pe Lăbuș
  • Lider Voluntar – Marius Bucur
  • Lider gălățean de acasă – Marius Ionescu
  • Lider gălățean diasporean – Pompiliu Comșa
  • Super Campanie de fundraising – Asociația Fantasticii Down
  • Fundraiser campion – Mihaela Lupu
  • Firmă responsabilă social – GLO Marine

Premianții au fost stabiliți pe baza votului public într-un procent de 25% și a notării unei echipe de jurizare, într-un procent de 75%. Juriul, format din 19 membri – reprezentanţi ai ONG-urilor, jurnalisti, profesori, membri fondatori ai boardului Fundaţiei Comunitare Galaţi, lideri de opinie – a punctat, pe baza unui set de criterii extrase din regulamentul Galei, nominalizările propuse şi votate de către gălăţeni.

Gala a mai oferit și 4 premii speciale, respectiv:

1. Premiul special al publicului – Câștigat de Virgil Tăbuș
  2. Premiul special al juriului – Câștigat de campania ”Rugă pentru Mara”
  3. Premiul Diasporean implicat – Câștigat de Dana Munteanu
  4. Premiul Galantom – Câștigat de Campania ”Fără tocuri și paiete. Distracție, nu etichete!”

Am fost onorați să fim nominalizați și suntem mândri să fim câștigători la Gala Comunității Gălățene. Încă nu ne-am revenit… pentru noi a fost un eveniment aparte care combină socializarea cu recunoașterea muncii unor proiecte concrete care fac Galațiul mai prietenos. Mulțumim tuturor celor care au crezut în noi! Povestea Fantasticilor Down care s-au încăpățânat să facă imposibilul posibil, doar într-un an, va continua! – a declarat Mioara Munteanu, Președinte Asociația Fantasticii Down

Gala Comunității Gălățene este despre oamenii care se implică și despre jumatatea plină a orașului. Mai sunt multe lucruri de făcut. Comunitatea nu se schimbă cu 90 de nominalizați. E nevoie de cât mai mulți ca să (re)construim împreună Galațiul-Acasă. Evenimentul galei este un fel de a construi fibra aceasta a încrederii și a lucrului împreună.” – echipa Fundației Comunitare Galați

Dincolo de clasament, în esență, premiile Galei Comunității Gălățene sunt pentru a inspira la implicare și la un timp bun în comunitate.

Mai multe informații despre gală și nominalizați pot fi găsite pe website-ul www.galacomunitatiigalatene.ro și pagina evenimentului.

Punem semn în calendar pentru Gala Comunității Gălățene, Ediția a III-a, care urmează să se întâmple în 2021.

Niciun comentariu

Postează.