Hygienium – aliatul tău de încredere pentru igienă și sănătate

Obiceiurile sănătoase sunt baza unei existențe echilibrate și armonioase. Iar siguranța este primordială și igiena esențială, în tot ceea ce faci și oriunde ești. Cu precădere în această perioada, este important să ai la îndemână produse de calitate, sigure și eficiente, care să îți asigure – ție și celor dragi – protecția și dezinfecția necesare. Află și tu în cele ce urmează de ce Hygienium este brandul cel mai popular și apreciat în materie de produse dezinfectante si antibacteriene.

Experiență certificată în industria produselor dezinfectante

În primul rând, Hygienium se bucură de o experiență de peste 7 ani de zile în industria de produse cu acțiune bactericidă (dezinfectante și antibacteriene), oferind soluții ideale pentru igiena mâinilor, dezinfectarea și curățarea obiectelor, dar și a suprafetelor. Faptul că acest brand nu s-a dezvoltat pe repede-înainte în timpul pandemiei, a oferit credibilitate și siguranță în ochii cumpărătorilor.

Hygienium este parte din portofoliul produselor Grande Gloria Production, remarcându-se drept unul dintre brandurile premium, cu o prezență activă și o vizibilitate impresionantă pe piață. Acest fapt este reflectat inclusiv de cota de piață pe care divizia Hygienium o înregistrează, aceasta fiind într-o continuă ascensiune.

Soluții eficiente și la îndemână, avizate de Ministerul Sănătății

Hygienium și-a demonstrat eficacitatea încă de la primele produse dezvoltate, cu mai bine de 7 ani în urmă: săpunul lichid, gelul dezinfectant, detergentul de vase și solutia multisuprafețe.

De-a lungul timpului, compania Grande Gloria Production, prin divizia Hygienium, și-a adaptat și dezvoltat portofoliul, aducând  în permanență soluții inovative și produse practice, sigure și eficiente, ajungând astăzi la o gamă specială și variată ce cuprinde: biocide sub formă de spray (disponibile în diferite volume), gel (într-o varietate de volume sau mărimi ale recipientelor), șervetele umede, diverse produse pentru consum uman dar și produse specifice pentru industria alimentară, pentru uz  casnic, precum și o gama profesională.

În plus, Hygienium include și o serie de soluții speciale cu scop cosmetic sau de curățare  specifică pentru ecrane, ochelari, șervetele umede antibacteriene, gel revigorant, loțiune dermatologică, șervetele pentru incontinență, spray și cremă împotriva țânțarilor.

Dezvoltare permanentă și profesionalism la toate nivelurile

Contextul actual a determinat o prezență deosebit de activă a brandului Hygienium în aproape toate domeniile de activitate, devenind un aliat de încredere atât de necesar pentru igienă și sănătate. Continuând tradiția de dezvoltare continuă, Compania Grande Gloria Production, prin divizia Hygienium, își concentrează în permanență eforturile pentru a găsi și oferi tuturor categoriilor de consumatori soluții potrivite de eliminare a virusurilor, cât mai eficient și accesibil. Popularitatea și încrederea câștigate în rândul consumatorilor se datorează și atenției sporite pe care Hygienium o acordă normelor de siguranță aplicate în procesul de producție, astfel încât toate produsele sunt testate dermatologic și avizate de Ministerul Sănătății.

Eficiență și accesibilitate

Dovedită în timp, eficiența produselor marca Hygienium se remarcă, totodată prin accesibilitate, prin asigurarea unui raport calitate-preț deosebit de atractiv pentru consumator. Acesta este, de fapt, unul dintre principiile ce definesc viziunea Hygienium. Pe lângă dezvoltarea permanentă, acest brand este activ implicat pe plan local. (evenimente, donații, sponsorizări)

Astfel, compania Grande Gloria Production, prin divizia Hygienium, reușește să ofere produse viabile, eficiente și accesibile în cele mai importante rețele de farmacii, cele mai reprezentative lanțuri de retaileri, beneficiind, deopotrivă, de rețele proprii de distribuție la nivel național. Totodată, brandul Hygienium este prezent în majoritatea statelor din Uniunea Europeană, inclusiv în rândul celor mai exigente piețe, precum |Germania sau Cehia. Produsele sunt disponibile și în mediul online, prin intermediul celor mai uzuale și importante platforme de cumpărături online, cât și prin propriul magazin online: www.lolliboni.com.

Deci, mai ales acum, când provocările curente implică o grijă sporită și o dezinfecție sigură, Hygienium rămâne aliatul tău de încredere pentru igienă și sănătate.

articolul a fost scris de Laura Cristea

Niciun comentariu