Implică-te

CONSTRUIEȘTE ÎMPREUNĂ CU NOI O COMUNITATE
DE SUSȚINERE PENTRU GALAȚI!

Activăm inițiatori, mobilizăm resurse din comunitate pentru comunitate,
dezvoltăm o infrastructură locală a filantropiei, dar
nu putem face toate acestea fără tine.

Galațiul va fi asemenea comunității sale de gălățeni implicați.

Poți contribui în multe feluri – cu resurse financiare, conexiuni, timp, idei etc.
Dacă vrei să transformi Galațiul împreună cu noi, iată ce îți propunem:

POȚI SĂ TE IMPLICI CA ORGANIZAȚIE CU IMPACT ÎN COMUNITATE:

INVESTEȘTE BANI ÎNTR-UN FOND NUMIT SAU TEMATIC

Sunt multe zonele care așteaptă progres în Galați. Ne poți ajuta să aducem Galațiul mai aproape de ceea ce își doresc locuitorii lui. Investește într-un FOND NUMIT SAU TEMATIC și crește capacitatea Galațiului în domeniul ales de tine pentru un Galați-Acasă.

FONDURI CURENTE:

SPONSORIZEAZĂ UN EVENIMENT

Mobilizăm Galațiul și generozitatea lui în evenimente recurente precum Semimaraton, Gala Comunității, 8 ore peste program pentru o cauză bună, Cercul de donatori etc. Poți sponsoriza financiar, cu servicii de calitate sau bunuri, aceste inițiative de care va beneficia întreaga comunitate!

EVENIMENTE CURENTE:

POȚI SĂ TE IMPLICI INDIVIDUAL CU IMPACT ÎN COMUNITATE:

AVEM MAI MULTE METODE PRIN CARE TE POTI IMPLICA INDIVIDUAL:

DONEAZĂ

Inițiativele au nevoie de susținere materială pentru a prinde putere. Alege inițiativa care te inspiră, sau susține mersul Fundației Comunitare Galați, pe termen lung, printr-o donație individuală.

FII VOLUNTAR

Alătură-te inițiativelor FCG deja existente sau vino cu inițiativa ta. Oferă din ceea ce-i al tău pentru un “Galați-Acasă”, al tuturor!

info@fundatiacomunitaragalati.ro

FĂ 3,5% DIFERENȚĂ ÎN BINE

Descarcă de aici formularul 230 și redirecționează 3,5% din impozit către Fundația Comunitară Galați. Durează aproximativ un minut să îl completezi, dar diferența în susținere este pe termen lung

POȚI CÂȘTIGA UN GRANT ȘI BENEFICIA DE SUSȚINERE:

ORGANIZAȚII NEGUVERNAMENTALE ȘI GRUPURI DE INȚIATIVĂ

Suntem o formulă multiplicativă a inițiativei tale. Înscrie proiectul sau ideea ta într-unul din programele sau evenimentele fundației. Putem să îți dăm fonduri, know-how și susținere pentru mai mult impact în comunitate. Urmărește-ne pe social media și stai conectat la oportunitățile FCG.

OFERIM GRANTURI

logo_stiintescu_on_white_1200
Logo_Semimaraton_copy

BURSIERI

Susținem tinerii care pun educaţia pe primul loc deşi vin din contexte socio-familiale cu un plus de încercări. Tineri cu poveşti care inspiră comunitatea. Susținerea oferită (financiară și de mentorat) e un sprijin important pentru continuarea studiilor la nivel de  . Află mai multe și urmărește-ne pe social media și stai conectat la oportunitățile FCG.

OFERIM BURSE

Logo Fondul de Burse

Mulțumim pentru că vrei să afli mai multe despre
inițiativele noastre pentru comunitate.

Spune-ne ce este mai de interes pentru tine acum și vom reveni cu detalii.

Lasă-ne contactele tale la care să revenim.