Implică-te

CONSTRUIEȘTE ÎMPREUNĂ CU NOI O COMUNITATE
DE SUSȚINERE PENTRU GALAȚI!

Activăm inițiatori, mobilizăm resurse din comunitate pentru comunitate,
dezvoltăm o infrastructură locală a filantropiei, dar
nu putem face toate acestea fără tine.

Galațiul va fi asemenea comunității sale de gălățeni implicați.

Poți contribui în multe feluri – cu resurse financiare, conexiuni, timp, idei etc.
Dacă vrei să transformi Galațiul împreună cu noi, iată ce îți propunem:

CUM TE POȚI IMPLICA DACĂ EȘTI PERSOANĂ JURIDICĂ :

INVESTEȘTE BANI ÎNTR-UN FOND NUMIT SAU TEMATIC

Sunt multe zonele care așteaptă progres în Galați. Ne poți ajuta să aducem Galațiul mai aproape de ceea ce își doresc locuitorii lui. Investește într-un FOND NUMIT SAU TEMATIC și crește capacitatea Galațiului în domeniul ales de tine pentru un Galați-Acasă.

FONDURI CURENTE:

SPONSORIZEAZĂ UN EVENIMENT

Mobilizăm Galațiul și generozitatea lui în evenimente recurente precum Semimaraton, Gala Comunității, 8 ore peste program pentru o cauză bună, Cercul de donatori etc. Poți sponsoriza financiar, cu servicii de calitate sau bunuri, aceste inițiative de care va beneficia întreaga comunitate!

EVENIMENTE CURENTE:

CUM POȚI SĂ TE IMPLICI DACĂ EȘTI PERSOANĂ FIZICĂ:

AVEM MAI MULTE METODE PRIN CARE TE POTI IMPLICA INDIVIDUAL:

DONEAZĂ

Inițiativele au nevoie de susținere materială pentru a prinde putere. Alege inițiativa care te inspiră, sau susține mersul Fundației Comunitare Galați, pe termen lung, printr-o donație individuală.

DONEAZA

FII VOLUNTAR

Alătură-te inițiativelor FCG deja existente sau vino cu inițiativa ta. Oferă din ceea ce-i al tău pentru un „Galați-Acasă”, al tuturor!

info@fundatiacomunitaragalati.ro

FĂ 3,5% DIFERENȚĂ ÎN BINE

Descarcă de aici formularul 230 și redirecționează 3,5% din impozit către Fundația Comunitară Galați. Durează aproximativ un minut să îl completezi, dar diferența în susținere este pe termen lung

Formularul 230

POȚI CÂȘTIGA UN GRANT ȘI BENEFICIA DE SUSȚINERE:

ORGANIZAȚII NEGUVERNAMENTALE ȘI GRUPURI DE INȚIATIVĂ

Suntem o formulă multiplicativă a inițiativei tale. Înscrie proiectul sau ideea ta într-unul din programele sau evenimentele fundației. Putem să îți dăm fonduri, know-how și susținere pentru mai mult impact în comunitate. Urmărește-ne pe social media și stai conectat la oportunitățile FCG.

OFERIM GRANTURI

logo_stiintescu_on_white_1200
Logo_Semimaraton_copy

BURSIERI

Susținem tinerii care pun educaţia pe primul loc deşi vin din contexte socio-familiale cu un plus de încercări. Tineri cu poveşti care inspiră comunitatea. Susținerea oferită (financiară și de mentorat) e un sprijin important pentru continuarea studiilor la nivel de  . Află mai multe și urmărește-ne pe social media și stai conectat la oportunitățile FCG.

OFERIM BURSE

Logo Fondul de Burse

Mulțumim pentru că vrei să afli mai multe despre
inițiativele noastre pentru comunitate.

Spune-ne ce este mai de interes pentru tine acum și vom reveni cu detalii.

Lasă-ne contactele tale la care să revenim.