Înscrie-te în noul program de training pentru voluntari

VINO ALĂTURI DE NOI ȘI AJUTĂ-NE SĂ CONSTRUIM
UN “GALAȚI-ACASĂ”

Niciun proiect pe care l-am inițiat nu ar fi putut fi realizat fără
oameni ca tine. FCG înseamnă colaborare, implicare și comunitate,
iar noi vrem ca tu să fii parte din schimbare.

Galațiul va fi asemenea comunității sale de gălățeni implicați.

Dacă vrei să transformi Galațiul împreună cu noi, iată ce îți propunem:

ÎNSCRIE-TE ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE
TRAINING PENTRU VOLUNTARI

CE POȚI ÎNVĂȚA LA CURSURILE FCG

Un bun voluntar deține o paletă largă de abilități pe care tu le vei putea învăța. În cadrul cursurilor noastre vei învăța strategii de comunicare, fundraising, negociere, public speaking și multe altele.

PUNE CE AI ÎNVĂȚAT ÎN PRACTICĂ

Știm ca ești nerăbdător să te implici în proiectele noastre, așa că programul nostru de training iți oferă oportunitatea de a te folosi de ce ai invățat. Cursanții vor participa alături de membrii noștri la trei evenimente și proiecte curente în care vor invăța cum să lucreze în echipă prin muncă practică. Printre rolurile pe care cursanții le pot avea se numară cel de organizare a evenimentelor, de strângere de fonduri și de comunicare cu sponsori si participanți.

PROGRAME CURENTE:

SUNTEM NERĂBDĂTORI SĂ LUCRĂM CU TINE!

DE LA VOLUNTAR LA INTERN

Pentru a te motiva sa îți atingi potențialul maxim am decis să includem și un premiu. La finalul cursurilor și implicării în evenimente, unuia dintre participanți i se va oferi un internship plătit la Fundația Comunitară Galați pe o perioadă de trei luni (noiembrie-ianuarie) cu programul de 4-6 ore pe zi.

ALTE BENEFICII

Chiar dacă doar unul dintre voi va fi selectat pentru postul de intern, asta nu inseamnă că munca voluntarilor noștri va fi în zadar. Fiecare persoană cu care lucrăm devine membru al comunității noastre, iar datorită participării la cursul nostru poți fi sigur că vom apela la ajutorul tău pentru viitoare evenimente. Iți oferim diplome pe care le poți atașa la CV sau dosar, cunoștințe și experiență de lucru și, mai ales, un rol important în dezvoltarea orașului nostru.

CALENDAR ACTIVITĂȚI

23.09 – 18.10: Înscrieri
19-22.10: Interviuri
23-24.10: Training Comunicare
30-31.10: Training Fundraising
06-07.11: Training Project Management
13-14.11: Training Relaționare donatori
15-22.11: Project Management aplicație

DACĂ AI INTREBĂRI NU EZITA SĂ NE CONTACTEZI:

Liliana Cristea: 0745.384.840

info@fundatiacomunitaragalati.ro

MULȚUMIM PENTRU CĂ VREI SĂ CONSTRUIM
UN “GALAȚI-ACASĂ” ÎMPREUNĂ

Lasă-ne contactele tale și te vom contacta cu informații despre programul nostru de training pentru voluntari.