LANSAM CAMPANIA ”GALAȚI ÎN SIGURANȚĂ”

Fundația Comunitară Galați se alătură campaniilor din rețeaua fundațiilor comunitare și lansează apelul ”Galați în siguranță”, destinat strângerii de fonduri pentru dotarea Spitalului de Boli Infecțioase Galați cu materialele necesare luptei împotriva Covid-19.

Facem un apel către toți locuitorii Galațiului, dar și către companiile locale, să doneze pentru a sprijini Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Sf. Cuvioasă Parascheva” în achiziția de echipamente esențiale pentru diagnosticarea și tratarea pacienților infectați cu Covid-19.

Donațiile se pot face pe siteul www.semimaratongalati.ro, reconfigurat special pentru această campanie. Fundația Comunitară Galați va ține legătura cu furnizorii și va achiziționa testere, echipamente de protecție pentru personalul medical (măști, mănuși), dezinfectanți, filtre antivirale, echipament specific de ventilație și măști de oxigen, pe care le va dona către spital.

Afla mai multe pe: https://semimaratongalati.ro/galati-in-siguranta/

Niciun comentariu

Postează.