DONEAZĂ DIRECT:

DONEAZĂ

Inițiativele au nevoie de susținere materială pentru a prinde putere. Alege inițiativa care te inspiră, sau susține mersul Fundației Comunitare Galați, pe termen lung, printr-o donație individuală.

ALTE MODALITAȚI PRIN CARE NE POȚI SUSȚINE:

blank

Petrecere de Crăciun în Valea Orașului

Crăciunul ne duce cu gândul la copilărie mai mult decât orice altă perioadă a anului. De această sărbătoare ne sunt legate atâtea bucurii şi speranţe, încât inevitabil când se apropie iarna, ne copleşesc amintirile.

Acum două zile, la Grădinița Nr. 12 din Valea Orașului Galați, am retrăit bucuria copilăriei alături de preșcolari și doamnele educatoare. Cu mânuțele mici și dibace, aceștia au meșterit decorațiuni inedite, colorate, vesele.

Ne-au cântat colinde, vizibil emoționați, au împodobit bradul alături de părinții lor care au fost invitați la activitate, de doamnele educatoare, de echipa Fundației Comunitare Galați, de reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și reprezentanți ai Centrului de Dezvoltare Smart, oameni care, prin proiectul Zilele Comunității*, au făcut posibile bucurii mari și mici, atât pentru copii cât și pentru cadrele didactice.

Ne-am dorit să păstrăm tradiția colindătorilor și am oferit celor mici punguțe cu covrigi calzi – mirosul copilăriei, portocale aromate, mere și banane. Dar pentru că știm cât de importante și utile sunt instrumentele moderne de predare, mulțumită partenerilor din proiect, am putut să oferim grădiniței, CADOU, un laptop nou și adaptat necesităților activităților preșcolare.

Aproximativ 50 de copii se bucură acum de posibilități de învățare mai bune în cadrul grădiniței, de o curte veselă, colorată și de puterea exemplului părinților, educatoarelor, comunității.

Proiectul Zilele comunității este o activitate derulată de Fundația Comunitară Galați ca prestator al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Galați în cadrul proiectului „Dezvoltare comunitară în zonele marginalizate ale municipiului Galați”, POCU/717/5/1/143449, Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

CAUȚI UN ARTICOL?

CATEGORII

ARTICOLE RECENTE

6 aprilie 2023

Proiecte finanțate prin Fondul Științescu 3.2

Ne bucurăm să vă anunțăm că juriul a finalizat evaluarea proiectelor...
15 februarie 2023

Înscrie un proiect la Științescu Galați 3.2 – 78.000 lei disponibili

Fondul Știinţescu este un program național de finanţare pentru iniţiative educaţionale...
13 februarie 2023

Angajăm Asistent de programe

Căutăm om cu drag de comunitate, care să ocupe rolul de...
18 ianuarie 2023

Înscrie un proiect la Semimaraton Galați 2023

Poate cel mai iubit program al Fundației Comunitare Galați, Semimaraton Galați,...