Timpul faptelor bune a început la Semimaraton Galați 2020!

Știi cum poți fi și tu promotorul faptelor bune?

E rost de bun și de bine, e rost de tine în comunitatea aceasta minunată din care faci parte. E timp pentru schimbare, e timp pentru mișcare și e timpul ca Galațiul să vină din nou împreună, la Semimaraton Galați 2020. Pentru că toamna se numără faptele bune iar acum și tu te poți implica – practic și activ – în cel mai important eveniment sportiv și filantropic al orașului.

Timpul faptelor bune a început la Semimaraton Galați 2020! Tu ai aflat? Fundația Comunitară Galați a dat startul înscrierilor la Semimaraton Galați 2020. Deci, fie că ești pasionat al sportului, inițiator de proiecte sociale, educative sau caritabile, ambasador sau susținător al faptelor bune pentru una din cauzele implicate, entuziast al schimbării, fie că faci parte dintr-un grup de inițiativă, reprezinți sectorul nonguvernamental sau mediul economic local sau poate ești doar dornic de schimbare și contribuție la mediul local, AICI și acum e timpul să te implici.

Semimaraton Galați 2020 – o ediție specială!

Ajuns la cea de a șaptea ediție, Semimaraton Galați se va desfășura în acest an pe data de 18 octombrie, într-un format special adaptat condițiilor curente, asigurând, astfel, respectarea tuturor normelor de siguranță în vigoare. Un element aparte îl reprezintă efectiv derularea curselor, care se va face individual, de către fiecare sportiv în parte. Astfel, ca participant ai posibilitatea de a-ți stabili și urma propriul traseu de alergare, cursa fiind monitorizată, de asemenea, cu ajutorul aplicației de alergare pe care o preferi.

Cauzele ediției din 2020 a Semimaratonului Galați

Alege să susții prin alergare sau donații cauza în care crezi: · Fii de 10 – Digitalizăm educația împreună!– Comunitatea ONedu România · Alearga alături de Family Hope Autism! –Family Hope Autism · Vino cu noi in competitii! Fii fantastic! – Asociatia Fantasticii Down · Carte în dar – ADDPC Asociația din Drag și Dor pentru Comunitate · Brăila Science Festival – Brăila Science Festival Înscrie-te acum pe site-ului www.semimaratongalati.ro.

Cursele de alergare Semimaraton Galați 2020

Alege cursa care ți se potrivește și aleargă pentru schimbare. Cursele ediției din acest an, cu taxele de înscriere aferente, sunt următoarele:

· Semimaraton (21 km) – 100 lei

· Cros (10,5 km) – 70 lei

· Cursa Populară (3 km) – 40 lei

· Cursa Specială- Împreună (distanță minim recomandată 800m ) – 40 lei

Deci dacă vrei să alergi alături de cei dragi, ediția din acest an a Semimaratonului Galați a pregătit cursa specială “Împreună”. Menită să încurajeze activitățile fizice în familie sau împreună cu cei apropiați, această cursă este gândită să răspundă inclusiv cerințelor de distanțare existente în prezent. Astfel, membrii familiilor pot alerga împreună, respectând distanța minimă recomandată de 800 de metri.

Susține, donează, implică-te!

Nu uita că poți contribui și susține cauzele implicate, chiar dacă nu participi la Semimaraton Galați 2020 în calitate de alergător. Poți face donații în următorul cont: Fundatia Comunitara Galati (IBAN: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001, BCR – Sucursala Galați, CIF: 35152184) cu precizarea exactă a numelui cauzei și asociației pentru care donezi.

Toate detaliile cu privire la Semimaraton Galați 2020 sunt disponibile în cadrul regulamentului, pe site-ul: https://semimaratongalati.ro/regulament/

Binele se învață și se înfăptuiește împreună

Știi deja că fiecare contribuție contează iar Semimaraton Galați s-a dovedit de fiecare dată un motor civic impresionant ce angrenează cu o putere formidabilă întreaga comunitate. Acest fapt este cu succes ilustrat si de ediția din 2019, care a reușit să strângă 60.065 de lei, cu ajutorul a 1325 de alergători, asigurând, astfel, fonduri pentru 12 proiecte finanțate.

Și pentru că binele se învață și se înfăptuiește împreună, Semimaraton Galați 2020 devine, din nou, provocarea adresată comunității gălățene de a se mobiliza, implica și contribui la devenirea unui oraș transformat prin mișcare, pentru schimbare. Tu ești pregătit?

Niciun comentariu

Postează.