DONEAZĂ DIRECT:

DONEAZĂ

Inițiativele au nevoie de susținere materială pentru a prinde putere. Alege inițiativa care te inspiră, sau susține mersul Fundației Comunitare Galați, pe termen lung, printr-o donație individuală.

RAPOARTE ANUALE
CERCUL DONATORILOR

CE ESTE CERCUL DONATORILOR?

Apărut în urmă cu câțiva ani într-un orășel din Marea Britanie și preluat apoi de societăți din lumea întreagă, Cercul de Donatori este un mecanism de strângere de fonduri din comunitate, pentru comunitate. Cercul de Donatori aduce față în față, în cadrul unor evenimente filantropice prietenoase, cauze / proiecte / organizații de caritate și potențiali donatori.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Proiectele / ideile de proiect vor fi prezentate de beneficiari sub forma unui pitch în șase minute, urmate de alte șase minute de întrebări și răspunsuri în cadrul evenimentului de strângere de fonduri.

Donatorii, persoane fizice și reprezentanți ai unor companii, demonstrează că schimbarea se poate produce și colectiv, într-o seară în care împreună  își pun resursele pentru proiecte în care cred și îi inspiră și pe alții că se poate! Donatorii  vor susține financiar proiectele în cadrul unei sesiuni de anunțare a angajamentelor de plată. Sumele pot fi achitate integral sau în tranșe.

CERCUL DE DONATORI LA GALAȚI

Primul eveniment de strângere de fonduri al Cercului de Donatori Galați s-a desfășura pe 22 ianuarie 2015 la Casa Serfioti (Ethos Caffe) din strada Domnească, numărul 52.

Alegerea Casei Serfioti nu a fost întâmplătoare. Vila i-a aparținut cândva Doctorului Aristide Serfioti, fondatorul Spitalului de Psihiatrie din Galați, un prieten al Familiei Cuza și mare filantrop al vremii.

Evenimentele Cercului de donatori nu sunt publice, ci pe bază de invitații. Toți cei interesați să participe la evenimentele viitoare sunt invitați să scrie pe adresa info@fundatiacomunitaragalati.ro

GALERIE FOTO